sunnuntai 2. huhtikuuta 2017



2.4.2017

Pro Pyhäjärvi toiseksi suurin valtuustoryhmä

Vuoden 2008 kunnallisvaaleissa Pro Pyhäjärvi ry menestyi hyvin. Yhdistyksemme sai heti uskottavan edustajamäärän, 3 valtuutettua. Seuraavissa vaaleissa vuonna 2012 menestys oli vielä parempi, valtuutettuja valittiin 5. Pro Pyhäjärvi on Pyhäjärven toiseksi suurin valtuustoryhmä.

Valtuutettumme ja lautakuntien jäsenemme sekä yhdistyksessä aktiivisesti toimivat tekevät uutterasti töitä kaupunkilaisten hyvinvoinnin edistämiseksi ja puolustamiseksi. Toimimme, emmekä ole kokouksissa ns. pelkkiä ”napinpainajia”. Pron toiminta-ajatukseen kuuluu kannattaa kaikkien hyviä ideoita, hyväksyttyjä sääntöjä noudattaen.
.
Hyvä tulevaisuus ja itsenäisen kaupunki

Pyhäjärvellä on hyvä asua. Tarvitsemme vain yhteistyötä. Me proolaiset – tavalliset kuntalaiset, haluamme jatkaa työtämme kaikkien PYHÄJÄRVISTEN hyväksi. Toivomme ja odotamme teiltä kuntalaisilta arvokasta ja tärkeää tukea yhteiselle työllemme. Tervetuloa hoitamaan yhteisiä asioita. Tulevaisuutta varten tärkeää on, että joukkomme kasvaa.  Pron toimintaan on helppo tulla. Nykäise hihasta jotakin proolaista. Ja tavataan vaalituvalla, Vanhalla Ärrällä.

Käykää äänestämässä. Tehkää rohkeita valintoja. Esimerkiksi te jotka ette ole koskaan tai pitkään aikaan äänestäneet, nyt on teidän äänenne tärkeä. Näissä vaaleissa on tilaa uusille näkemyksille. Tällä kertaa ei päde hokema, ettei mikään kuitenkaan muutu. Ajatelkaa, kun viime vaaleissa vai 6 kuntalaista 10:stä äänesti, 4 ei äänestänyt. Jos 7 kymmenestä äänestää, niin sillä on jo vaikutusta.

Muista äänestää! Sinun äänesi voi ratkaista Pyhäjärven tulevaisuuden!